Hjælp og vejledninger: Support
FTP forbindelse til webserver med FileZilla
Skrevet af d. 28/01-2013 11:42

1. Indtast dine FTP oplystninger i FileZilla

1.1) Indtast dit eget domænenavn (navnet på din hjemmeside uden www foran).
1.2) Indtast dit FTP brugernavn, dette kan du finde i dit teknikbrev som du har modtaget fra os under "FTP".
1.3) Indtast dit FTP kodeord, dette kan du finde i dit teknikbrev som du har modtaget fra os under "FTP".
1.4) Tryk på knappen "Lyntilslut" for at forbinde til serveren.

2. Upload/Download dine filer.

2.1) På venstre side har du dit "Lokale sted" dette er filerne på din egen computer. Du kan bruge denne menu til at finde det sted på din egen computer som filerne du gerne vil ligge op på webserveren befinder sig.
2.2) På højre side har du "Fjernstedet" dette er alle filerne som ligger på din konto på webserveren. Alle hjemmeside filer skal ligges inde under www mappen for at blive læst af serveren.
2.3) Du kan nu blot trække filerne fra din egen computer til serveren, eller hente filer fra serveren ned på din egen computer ved at trække dem rundt imellem det lokale sted og fjernstedet.
(2 stemmer)
Denne artikel var til hjælp
Denne artikel var ikke til hjælp